Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Bestil din Nyårsmenu til kun 285,00 kr. eller Nytårsbuffet fra kun 100 kr.    Kontakt os

Nytårsbuffet

Nytårs buffet ud af huset Århus

NYTÅRSBUFFET – UD AF HUSET ELLER LEVERET TIL DIN DØR

Nytårsaften er dagen, hvor der gerne må kræses lidt ekstra for detaljerne. Der skal hygges og festes med venner og familie. Årets sidste timer skal bruges bedst muligt, så hvorfor ikke få jeres nytårsbuffet leveret til døren i Aarhus og omegn. Der er også mulighed for at afhente den hos GO’ MAD. Uanset hvad I vælger, vil I få en nytårsbuffet, som er forberedt for jer - stort set serveringsklar.

NYTÅRSBUFFET I AARHUS

Lad GO’ MAD stå for maden til din nytårsfest. Vi giver dig flere muligheder for at lette dit arbejde på den store dag. Vi sørger for at, at du kan bruge tiden sammen med venner og familie og derfor ikke skal stå i køkkenet og forberede maden. Vælger du nytårsbuffet til din nytårsaften i Aarhus kan du enten afhente den hos os, eller få den leveret lige til døren. Nytårsbuffet 2016 byder blandt andet på retter som: oksesteg med nytårskrydderi, pestomarineret svinekam, kartofler i cremet balsamicodressing, samt lækkert brød og salat.

ÅRETS FEST MED VENNER OG FAMILIE

Vi leverer nytårsbuffet overalt i Aarhus, hvor vi er meget stedkendte. Vi stiler efter at skabe en god aften og gøre vores for, at nytårsaften bliver en god oplevelse for dig og dine gæster. Vi forbereder jeres nytårsbuffet, så I skal gøre mindst muligt – I skal kun forberede enkelte ting. Derefter er nytårsbuffeten klar til servering, så I kan nyde den festlige aften uden bekymringer.

NYTÅRSAFTEN – NEMMERE END NOGENSINDE

Om du henter nytårsbuffet hos os, eller om vi leverer den til din dør, så kan du være sikker på, at din nytårsaften i Aarhus bliver nemmere end nogensinde. Du skal blot bestille til mindst 10 kuverter, så sørger vi for resten. Vi leverer nytårsbuffet i Aarhus og omegn, så du får mest mulig tid med venner og familie og kan lade op til årets fest, uden at bekymre dig om, hvorvidt maden er færdig til tiden eller om den smager godt. Det sørger GO’ MAD for. Vi har mange års erfaring med catering og kæler for detaljerne. Din nytårsaften starter lige her.