Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: salg@go-mad.dk

Bestil din Nyårsmenu til kun 285,00 kr. eller Nytårsbuffet fra kun 100 kr.    Kontakt os

Nytårsaften buffet

Nytårsaften buffet

100,00 DKK

BUFFET 2017 til kun 100 kr. Min 10 kuverter  • Kalvecuvette kryddermarineret

  • Skinke nytårsglaseret

  • Kylling stegt med friske krydderier

  • Kartoffelsalat med karry og agurk

  • Go mad``s nytårs flødekartofler

  • Grøn pastasalat

  • Salatkasse med 6 toppings

  • Salat dressing

  • Hjemmebagt brød


VIGTIG INFO: GÆLDER FRA 27/12
VI KAN IKKE LEVERE MERE MAD TIL NYTÅRSAFTEN - ALT MAD DER BESTILES SKAL AFHENTES I HØRNING

Vi har åbent fra 12,00 til 17,00 for afhentning af mad nytårsaften.


NYHED: Bestil levering af nytår buffet 2017 Vi levere nytårsbuffeten til din adresse du vil blive ringet op ugen inden og få oplyst hvornår vi er i jeres område.


Min 10 kuverter

100,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Nytårsbuffet levering

Forret
Forretter kommer lige til at sætte på bordet
Buffet Leveret Varm til bordet

Alle steg bliver leveret færdig stegt og klar til udskæring Flødekartofler er færdig bagte og lune så alt er klar til servering.

Buffet Leveret Kold til ovnen

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Oksesteg med Nytårs krydderi kerne tempratur 48 grader træk tid 15 min

Stegetid ca 35 min

Svinekam pesto marineret kerne tempratur 60 grader træk tid 15 min

Stegetid ca 1 time

Kylling marinade sød chili Kerne tempratur 60 grader

Stegetid 30 min
Dessert

Klat til servering

Embelage:

Varmekasse skal tilbage

NYTÅRSMENU – UD AF HUSET ELLER LEVERET TIL DIN DØR

Nytårsaften er den aften på året, hvor der gerne må kræses lidt ekstra om detaljerne. Der skal festes og hygges med familie og venner. Nyd dagen og aftenen mest muligt ved at afhente årets nytårsmenu hos GO’ MAD, eller få den leveret lige til døren i Aarhus og omegn. Vi kræser om detaljerne for jer og forbereder jeres nytårsmenu, så den stort set er serveringsklar – uanset om I afhenter eller får leveret til døren.

NYTÅRSMENU I AARHUS

Hvis du lader GO’ MAD stå for maden til din nytårsfest, så sørger vi for, at du kan bruge årets sidste timer sammen med dine gæster – og ikke i køkkenet. Vælger du nytårsmenu til din nytårsaften i Aarhus kan du være sikker på, at du får en nytårsmenu, hvor smag og kvalitet går hånd i hånd. Nytårsmenu 2016 består af 4 retter; forret, mellemret, hovedret og dessert. Nytårsmenuen byder blandt andet på: Ølbraiseret svinekæbe, røget laks med rugbrødscrumble og smoked chilimayo, grillet og mør oksemørbrad, irishcreme lavet af ægte Bailey’s samt brød og pesto.

ÅRETS SIDSTE FEST I GODT SELSKAB

Vi har mange års erfaring med at levere mad i Aarhus og omegn og er derfor meget stedkendte. Med denne 4-retters nytårsmenu er vores mål at skabe en god aften for jer og bidrage til, at jeres nytårsaften bliver en aften, som I aldrig glemmer. Vi forbereder jeres nytårsmenu, så I skal gøre mindst muligt – I skal kun forberede enkelte ting. Derefter er nytårsmenuen klar til servering, så I kan nyde den festlige aften uden bekymringer.

NYTÅRSAFTEN – MED DET LILLE EKSTRA 

Om du afhenter nytårsmenuen hos os, eller om vi leverer den til din dør, kan du være sikker på at din nytårsaften i Aarhus bliver nemmere end nogensinde. Du skal blot kontakte os i god tid, så vi sammen kan aftale, hvordan vi giver jeres nytårsaften 2016 det lille ekstra. Nyd tiden sammen med venner og familie og lad op til aftenens store brag – så sørger GO’ MAD for at nytårsmenuen og fritager dig for bekymringerne. Vi har mange års erfaring og ynder at kæle for detaljerne. Lad årets fest starte lige her.